július 2019

Falunapi rendezvény

Államalapító Szent István király emlékéhez kötődő egésznapos falunapi rerndezvényére várja a falubelieket, elszármazottakat és minden kedves érdeklőfdőt Nagyalásony Község Önkormányzata.
Időpont: 2019. 08. 17. (szombat)
Helyszín: Ludas-tó melletti szabadidőpark

Meghívó -Tüskevár falunap

Falunapját tartja Tüskevár 2019. augusztus 3-ánTüskevár Község Önkormányzata szervezésében. A rendezvényen minden helyi és távolabbról érkező érdeklődőt szívesen várnak.

Dabrony falunap 2019

Dabrony Község Önkormányzata "Hagyományőrző falunap Dabronyban" címmel 2019. augusztus 10-én (szombaton) várja az érdeklődőket falunapi rendezvényére.
Helyszín: Közösségi tér, park
8485 Dabrony, Petőfi u. 58., 215. hrsz.

Elszármazottak találkozója - falunap Karakószörcsökön

Kulturális programok, sportrendezvények, zene és tánc várják 2019. július 27-én a Karakószörcsökre érkezőket. Nagy szeretettel várják a falu rendezvényére visszatérő elszármazottakat, illetve a helyi és a környékből érkező vendégeket.
A  falunap rendezvényét egésznaposra tervezték, ahol mindenki megtalálja az őt érdeklő szórakozási lehetőséget.

Pályázati felhívás főzőkonyha üzemeltetésére

Nagyalásony, Dabrony, Somlóvecse, Vid és Kisszőlős Község Önkormányzatainak Képviselő-testületei nyílt pályázatot írtak ki a Nagyalásony, Kossuth u. 33. szám alatt lévő 600 adagos főzőkonyha határozatlan idejű üzemeltetésére.
A pályázat benyújtásának határideje: 2019. július 22. (hétfő) 15.00 óra.
A pályázatokat a képviselő-testületek bírálják el. A bírálat határideje: 2019. július 31., amely egy alkalommal legfeljebb 15 nappal meghosszabbítható.

Parlagfű-mentesítési hét

Az agrárminisztérium 2019. július 1-7-ig parlagfű-mentesítési hetet hirdet. Felhívják a figyelmet arra, hogy az élelmiszerláncról és a hatósági felügyeletről szóló 2008. évi XLVI. törvény 17. par (4) bekezdése szerint a felöldhasználó köteles az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fentartani.

Pályázat háziorvosi szolgálat / háziorvos munkakör betöltésére

Nagyalásony Község Önkormányzata a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A par. alapján pályázatot hirdet Nagyalásonyi Orvosi Rendelő háziorvosi szolgálat/háziorvos munkakör betöltésére.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
A munkavégzés helye: Veszprém megye, 8484 Nagyalásony, Béke tér 5.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. augusztus 30.
A pályázat elbírálásának határideje: 2019. szeptember 10.