augusztus 2017

Pazar program, jó hangulatú együttlét a nagyalásonyi falunapon

Az idén az eddig megszokottnál is több érdeklődő érkezett az államapító Szent István király emlékére rendezett falunapra. A helybéliek rokonai, ismerősei érkezésüket előszeretettel ütemezik erre az időpontra. A Ludas-tó szabadidőparkja benépesül a falubeliekkel, fiaikkal, lányaikkal, vejeikkel, menyeikkel, az unokákkal, és az elszármazottakkal, akikkel az alásonyi lakosok számára nagy öröm az ismételt találkozás. Természetesen a környékből és távolabbról érkezők is nagy szeretetre, színvonalas színpadi produkciókra és finom étkekre leltek.

Pályázat háziorvosi szolgálat/háziorvos munkakör betöltésére

Nagyalásony Község Önkormányzata a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A par. alapján pályázatot hirdet háziorvosi szolgálat/háziorvos munkakör betöltésére.
A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Nagyalásonyi vegyes háziorvosi körzet feladatainak ellátása területei (Nagyalásony, Dabrony, Vid, Kisszőlős települések) ellátási kötelezettséggel határozatlan idejű közalkalmazotti vagy vállalkozói formában.
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. szeptember 30.
 

Falunapi meghívó

Nagyalásony Község Önkormányzata az államalapító Szent István király emlékére 2017. augusztus 12-én tartja falunapi rendezvényét, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
A program kezdetét faluszerte a zenés ébresztő hirdeti. Csöngei Gábor polgármester 9 órakor a Ludas-tó melletti szabadidőparkban ünnepélyesen nyitja meg a rendezvényt, melyet követően a nagysátor színpadán zenés, sport, egészségmegőrző programok, bemutatók, majd tűzijáték szórakoztatja az érdeklődő fellnőtteket és gyermekeket.