május 2017

Támogatás a nagyalásonyi orvosi rendelő épületének külső-belső felújítására és akadálymentesítésére

A nagyalásonyi orvosi rendelő épületének felújítására az Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című felhívásra benyújtott TOP-4.1.1-15-VE1-2016-00002 azonosítószámú pályázatra 59.987.779 Ft összegben nyert támogatást Nagyalásony Község Önkormányzata.

Gyermeknap: 2017. május 27

Nagyalásony Község Önkormányzata szeretettel meghívja a nagyalásonyi és a nagyalásonyi kötődésű gyerekeket a 2017. május 27-én a Ludas-tó melletti szabadidőparkban megrendezett gyermeknapra.
A szokásos horgászverseny mellett légpuskalövészet, íjászat, korongozás és egyéb kézműves foglalkozások, továbbá jurta sátor, lég- és játékvár, póni lovaglás és sétakocsizás és arcfestés várja a gyermekeket. A gyermeknapi műsort a megyei könyvtár szervezte.
Az ebéd elfogyasztása után kerül sor a hagyományos májusfa kitáncolásra.

Nagyalásony Község Önkormányzata pályázatot hirdet háziorvosi szolgálat/háziorvos munkakör betöltésére

Nagyalásony Község Önkormányzata a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A par. alapján pályázatot hirdet Nagyalásony Község Önkormányzata háziorvosi szolgálat/háziorvos munkakör betöltésére.
A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
Nagyalásonyi vegyes háziorvosi körzet feladatainak ellátása területi (Nagyalásony, Dabrony, Vid, Kisszőlős települések) ellátási kötelezettséggel határozatlan idejű közalkalmazotti vagy vállalkozói formában.
A munkakör legkorábban 2017. augusztus 5. napjától tölthető be.

Ékszer a Ludas-tónál: éppen ekkora májusfát akartunk!

Egy utolsó hóeséssel végleg megadta magát a tél, így április utolsó napjának délutánján, a Ludas-tó partján a férfiak már napsütésben hódolhattak abbéli szenvedélyüknek, hogy májusfa állításával az idén is örömöt szerezzenek a falu hölgytagjainak. Aki már próbálta, vagy legalább már látott hasonlót, biztosan van fogalma arról, hogy ez kemény feladat.